Locatie

Lankerdijk 15a
7054 BW Westendorp

Vr 07.00 - 18.00

Telefonisch en per mail altijd bereikbaar

Snijplanken

Uniek en mooi
Door de verschillende houtsoorten krijg je een mooi en uniek ontwerp
Veilig
Hout is zelfreinigend en wij hebben ook alleen voedselveilige producten gebruikt
Afwerking
Alle planken worden gelijmd met voedselveilige lijm en afgewerkt met een mix van minerale olie en gereinigde bijenwas
Ideale maat
Afmeting c.a. 40 cm x 30 cm x 3 cm dik
Handig in gebruik
Makkelijk vast te houden en aan twee kanten te gebruiken
Hout soorten
Wij gebruiken Amerikaans noten, Kersen, Esdoorn, Padouk, Wenge en Purpleheart (Purperhart) maar bijna alle houtsoorten zijn mogelijk
Previous
Next

Wij maken onze snijplanken met de hand en met veel passie. Wij doen geen massa productie hierdoor zijn de planken uniek en exclusief. Voor de snijplanken gebruiken wij diverse soorten hout zoals Amerikaans Notenhout, Kersenhout, Padouk, Purple Heart (purperhart), Wenge en Esdoorn. Maar uiteraard zijn er veel meer houtsoorten geschikt waardoor er vele ontwerpen mogelijk zijn. 
Als u een speciaal ontwerp of een unieke houtsoort wilt gebruiken of een snijplank in andere speciale vorm of unieke maten wilt dan maken wij uw plank graag op maat. 

Door de ronde groeven aan de zijkant is de snijplank comfortabel vast te houden. Uiteraard kunnen er ook rubber voeten geplaatst worden aan de onderzijde.

Voor de afwerking gebruiken wij minerale olie en bijenwas. Dit, in combinatie met de voedselveilige houtlijm welke wij gebruiken zorgt ervoor dat de snijplank veilig te gebruiken is.

Serveerplanken, kaasplanken en dienbladen

Veilig voor uw gezondheid
Wij gebruiken voedselveilige lijm en werken alle planken met minerale olie en bijenwas af.
Exclusief en uniek
Door het gebruik van verschillende houtsoorten en vormen zijn alle planken uniek
Previous
Next

Een lunch of diner opdienen met een mooie houten serveerplank? Of een heerlijke avond op de bank met een gevulde hapjes of kaasplank?

Wij maken dit mogelijk door onze op maat gemaakte unieke serveerplanken en kaasplanken. Wij gebruiken hiervoor vooral eikenhout maar ook andere houtsoorten zoals Esdoorn, Amerikaans Notenhout of Kersenhout zijn hiervoor erg geschikt.

Voor de afwerking gebruiken wij minerale olie en bijenwas. Dit, in combinatie met de voedselveilige houtlijm welke wij gebruiken zorgt ervoor dat de plank veilig te gebruiken is.

Onderhoud aan snijplanken, serveerplanken, kaasplanken en dienbladen

Om lang plezier te hebben van onze snijplanken en serveerplanken is het belangrijk dat ze nooit in de vaatwasser worden gestopt. Afspoelen onder de kraan en afnemen met een doek is voldoende. Eventueel kan wat afwasmiddel gebruikt worden. 

Het is aanbevolen de plank ieder half jaar te behandelen met minerale olie en / of bijenwas zodat hij mooi blijft en je er jaren plezier van kan hebben. Het beste is om de snijplank rechtop te laten drogen zodat de lucht om de plank heen kan. Hem plat laten drogen kan ervoor zorgen dat hij krom trekt.