Locatie

Lankerdijk 15a
7054 BW Westendorp

Vr 07.00 - 18.00

Telefonisch en per mail altijd bereikbaar

Over Stefan Querner

HOUT….altijd al mijn belangstelling gehad: Stefan Querner, woonachtig in Westendorp.

Met de paplepel ingegeven dat je veel dingen zelf kunt maken….al in de schuur bij mijn vader in Heelsum. Een van de projectjes was een 8-kantige duiventil.

Verder was ik ook bezig met het op schaal bouwen van boten: de lelievlet van de waterscouting vindt u bij de foto`s.

Door mijn passie voor hout heb ik in 2018 de Praktijk opleiding Meubelmaker gevolgd bij De Schrijn in Langbroek. In maart 2019 ben ik naast mijn werk in de infratechniek begonnen met mijn eigen bedrijf: Hout van Q.

U kunt bij mij terecht voor alle werkzaamheden met hout. Dit kan een overkapping zijn, een precies op maat gemaakte tuinbank maar ook een vensterbank van een houtsoort naar keuze. Ook maak ik meubels op maat naar uw ontwerp.

Bij mijn foto`s ziet u voorbeelden van wat ik al gemaakt heb. Ik werk met alle houtsoorten: iepen, eiken, essen, kersen of Amerikaans noten.

Heeft u een wens ?

Neem contact op en samen bespreken we de mogelijkheden !